Șter Lavinia Maria – cabin crew la Qatar Airways

Șter Lavinia Maria – cabin crew la Qatar Airways

Șter Lavinia Maria – cabin crew la Qatar Airways

După absolvirea studiilor universitare la Paris Lavinia a decis să urmeze cursul la Universifly, care i-a oferit unul din cele mai importante lucruri – cunoștințele în domeniul aviației.

Cariera de “Cabin Crew” nu a fost unul dintre visurile pe care toate fetele le au încă de mici, însă a devenit, poate, cea mai mare pasiune în ceea ce mă privește.

Ca mulți absolvenți români, nemulțumită fiind de sistemul de învățământ românesc și dorindu-mi mai mult pentru mine, am ales să îmi urmez studiile universitare în Paris. Cu toate că satisfacțiile nu au încetat să apară, știam că ceva lipsește, deoarece am fost mereu o persoană foarte activă și plină de viață.

Am aflat întâmplător de Universifly Flight Attendant School într-o dimineață la cafea, mi-am luat inima-n dinți și m-am întors în România pentru a participa la interviul de selecție pentru a fi cursantă la Universifly. Din acel moment, am știut că m-am regăsit pe mine și tot ce lipsea. După începerea trainingului și odată cu trecerea timpului, datorită oamenilor minunați care mă înconjurau în Universifly, a început să apară dragostea mea pentru aviație.

Pe lângă siguranța și încrederea în mine, absolvirea Universifly Flight Attendant School acreditată conform cerințelor EASA, mi-a oferit unul din cele mai importante lucruri-cunoștințele în acest domeniu. Deși nu am aplicat pentru acest job imediat după terminarea cursului, toate informațiile au rămas bine stocate, așadar 4 ani mai târziu și la fel de încrezătoare m-am prezentat la un interviu Qatar Airways. Să nu uităm însă și faptul că pe lângă cunoștințe în domeniul aviației, am primit și o bună pregătire în ceea ce privește prezentarea la un interviu de angajare.

Adevărul este că nu am realizat prea curând după interviu ce mi se întâmplă, totul devenind mai serios abia înainte de plecare spre noul job din Qatar. Este evident faptul că sunt mândră că fac parte din cadrul celei mai bune companii aeriene din lume și un an mai târziu, iată-mă aici, din ce în ce mai îndrăgostită de ceea ce fac. Cea mai mare realizare a mea este faptul că am reușit să mă cunosc cu adevărat, să văd cât de răbdătoare pot să fiu, să iubesc să fiu înconjurată de oameni, să ajut și să muncesc cu drag și spor, deoarece munca este pe măsură. Satisfacția jobului e una mare, deoarece vizitez locuri în care nici n-am visat să ajung vreodată.

Este o experiență pe care o recomand tuturor și mulțumesc Universifly pentru deschiderea de orizonturi!

2020-02-17T14:15:34+00:00

Lasă un comentariu

Am citit și sunt de acord cu Termenii și Condițiile