Ștefania Arsene – cabin crew la EasyJet

Ștefania Arsene – cabin crew la EasyJet

Universifly a fost un atu în etapa de recrutare și de pregătire la compania de aviație unde lucrează – așa ne-a declarat Ștefania.

Prima dată când am văzut o stewardesă, a fost când aveam în jur de 7 ani. Fiind stabilită în altă țară cu părinții mei, zburam de 2 sau 3 ori pe an acasă. Atât de mult am admirat fetele din echipajele de zbor, care arătau fabulos, ca scoase din cutie, încât mi-am promis ca atunci când voi fi mare, voi face și eu parte din echipaje de cabină. Aceasta a fost primul meu impact cu Aviația, care m-a făcut să îmbrățișez acea meserie pe deplin!

Faptul că am absolvit școala de cabin crew Universifly a fost un atu în etapa de recrutare și pregătire la compania de aviație la care lucrez, la EasyJet. În etapa de recrutare m-a ajutat foarte mult în a arată recrutorilor că sunt pregătită pentru a fi stewardesă! Deoarece echipa de la Universifly te pregătește să prinzi aripi, chiar de la orele de Relația cu pasagerii și procedurile normale și cele de urgență,  de la orele de Teoria Zborului sau cele de Grooming și multe altele. În etapa de training la EasyJet mi-a fost foarte ușor, având cunoștințele necesare despre aviație de la curs. Toate acestea au fost datorită întregii echipe Universifly!

A fost o bucurie imensă momentul în care am semnat contractul de angajare pentru compania EasyJet imediat după terminarea școlii Universifly! Știam că din momentul acela viața mea se va schimba în bine. Din momentul în care am avut primul briefing, primele zboruri am știut că am făcut cea mai bună alegere. A trecut aproape un an de când m-am angajat la EasyJet, timp în care m-am schimbat. Am învăţat să zâmbesc mai mult. Am devenit mai optimistă. Am învățat să fiu pregătită că oricând s-ar putea întâmpla ceva, nu doar la muncă, dar și în viața de zi cu zi. După aproape un an de zbor, EasyJet îmi dă oportunitatea de a deveni șefă de cabină. Este un alt vis pe care îl pot bifa de pe lista mea.

Datorită Universifly Flight Attendant School sunt unde am ajuns astăzi! Vă mulțumesc pentru toate informațiile pe care ni le-ați furnizat, competențele pe care le-am dobândit din timpul cursului, pentru toate prieteniile create și pentru că mi-ați ,,dat aripi să zbor,, !

2020-03-16T19:29:43+00:00

Lasă un comentariu

Am citit și sunt de acord cu Termenii și Condițiile