Roxana Goia – cabin crew la Flynas de aproape 3 ani

Roxana Goia – cabin crew la Flynas de aproape 3 ani

Visul de a călători al Roxanei s-a îndeplinit după absolvirea școlii și recrutarea prin intermediul Universifly!

În primul rând, numele meu este Roxana Goia și sunt foarte încântată să împărtășesc cu voi experiența mea!😘

Când mi-am propus să îmbrățișez cariera de cabin crew? Să fiu sinceră, acesta a fost job-ul pe care mi l-am dorit de mică. Îmi amintesc că aveam vreo 7-8 ani când am călătorit prima dată cu avionul cu părinții mei, văzusem fetele care operau acel zbor și am rămas surprinsă, toate erau frumoase, îmbrăcate în uniformă, parcă străluceau. Copil fiind, am început să le spun că vreau și eu să fiu ca ele și să le îmbrățișez. Mama îmi făcea poze cu însoțitoarele de bord, iar eu mă simțeam ca în al nouălea cer. Din acel moment, această carieră a fost ceea ce mi-am dorit să fac în viață.

Am reușit să ajung în această postură doar peste câțiva ani buni ….. mai bine mai târziu decât niciodată!💗

Eu încă eram studentă, o luasem pe alt drum în viață, însă nu mă regăseam în acel domeniu. Părinții mei erau sceptici în privința job-ului pe care mi-l doream și nu voiam să îi dezamăgesc, însă într-o zi am decis să caut cum pot să devin însoțitor de bord, deoarece nu mă puteam regăsi în niciun alt domeniu. Căutând pe internet am găsit UNIVERSIFLY, am luat telefonul și am sunat! Doamna Steluța, fiind foarte draguță, mi-a propus să trec pe la birou înainte, cu părinții mei, poate vom avea împreună o șansă să îi convingem că acest job este unul sigur, nu este doar o joacă.
Zis și făcut, am mers cu tatăl meu la biroul Universifly, acolo ne aștepta echipa Universifly, am început să discutăm. Doamna Steluța ne-a oferit toate detaliile despre acest job, iar tatăl meu a rămas plăcut surprins. Parcă mai dispăruse din scepticism. 😱

Peste o saptămână începeam cursul la Universifly, eram atât de entuziasmată, mă vedeam deja sus, printre nori!
Cursul a fost o experiență minunată pentru mine, pe lângă faptul că am legat prietenii pe viață, am învățat foarte multe lucruri noi. Toată pasiunea mea pentru aviație, tot ce îmi dorisem să aflu, era prezentat și explicat zi de zi. Domnul profesor Căpușan ne-a prezentat toată istoria aviației, fiecare detaliu al unui avion. Era un domeniu atât de frumos și atât de complex, încât îmi stârnea tot interesul.
Apoi, o mare parte din curs am studiat-o cu Laura, o persoană deosebită, care a fost lângă noi de la început și până la interviul de angajare și ne-a oferit cele mai bune sfaturi. Ne-a îndrumat pe fiecare în parte, ne-a explicat fiecare detaliu de care trebuie să ținem cont în viitor, mai ales pentru interviu. Am toate aprecierile pentru Laura și țin să îi mulțumesc și aici pentru tot sprijinul!
Am absolvit școala Universifly cu foarte multe cunoștiințe, se făcuse lumină în mintea mea!
În ziua interviului organizat de Universifly pentru compania de aviație FLYNAS, toată echipa Universifly era acolo, prezentă pentru noi. Aveam emoții, însă știam că trebuie să le stăpânesc, mă gândeam “Sunt sigură pe mine! Știu în ce direcție mă îndrept, am toate cunoștințele acumulate în perioada cursului, deci nu va fi greu.”
Drept urmare, nu a fost greu, însă nu a fost greu pentru că studiasem înainte, nu a fost greu pentru că știam “cu ce se mănâncă”aviația, altfel nu era atât de ușor.
După ce am primit rezultatele, tot Universifly s-a ocupat de tot (contracte, bilete de avion, îndrumări pentru analizele medicale, etc.)

Ajungând în Arabia Saudită, am început training-ul la compania Flynas. Totul era foarte ușor, pentru că deja aveam bazele foarte bine puse. După 7 săptămâni de training, am primit aripile, am început să zbor!

Am trăit foarte multe bucurii și satisfacții de când sunt cabin crew la Flynas. Eu mi-am dorit să văd lumea, să călătoresc cât de mult se poate. Acestea au fost planurile mele de când am plecat din țară.
Sunt aici de aproape 3 ani și vreau să vă spun că încă nu m-am plictisit. Salariul oferit de Flynas îmi oferă posibilitatea să călătoresc în fiecare lună (puteți să vedeți toate locurile în care am fost până acum pe instagram, @roxygoia), avem avantajul celor 6 zile libere consecutive pe lună, plus 30 de zile de vacanță pe an, pe care le putem conecta cum dorim. Pe lângă toate aceste beneficii, avem reduceri pentru bilete de avion, până la 70%, ceea ce face călătoritul mult mai ușor.

Nu am uitat nici de unde am plecat, deci la fiecare 3-4 luni sunt acasă cu părinții mei, iar acum ei sunt foarte fericiți și mândri de mine.
Mulțumesc Universifly pentru această ușă deschisă, pentru împlinirea acestui vis!

2020-01-29T16:59:00+00:00

Lasă un comentariu

Am citit și sunt de acord cu Termenii și Condițiile