Roșca Anamaria – o Frumusețe la propriu și la figurat, acum stewardesă la Blue Air

Roșca Anamaria – o Frumusețe la propriu și la figurat, acum stewardesă la Blue Air

Anamaria ne-a impresionat, din timpul școlii, cu căldura ei sufletească și cu dorința ei de perfecțiune ca și stewardesă.

Dacă pentru majoritatea oamenilor cerul înseamnă limita, pentru mine cerul înseamnă acasă. Iubesc aviația și merg la serviciu în fiecare zi, în jurul lumii! Se împlinesc trei ani de când am pășit pentru prima dată în sala de curs de la Universifly, dar încă văd materialele frumos aranjate, eșarfele și ecusoanele pregătite să transforme oameni simpli, în viitori însoțitori de zbor bine pregătiți.

Universifly mi-a oferit aripile de care aveam nevoie pentru a zbura deasupra norilor, văzând răsăritul, apusul și cum ziua se îmbină cu noaptea, imagini greu de descris ce bucură sufletul, dar și sunetul motoarelor pregătite de decolare spre o nouă destinație. Zâmbetul larg în întâmpinarea pasagerilor, ținuta impecabilă și atitudinea pozitivă sunt lucrurile principale pe care le-am învățat la Universifly. Zilele au trecut rapid, cursurile interesante mi-au captat atenția de fiecare dată, instructorii foarte bine pregătiți, dar și iubitori ai aviației m-au făcut să iubesc această meserie, să înving orice teamă, să pun suflet în tot ceea ce fac și să mă desprind de sol atingând cele mai înalte culmi. Pentru mine Universifly nu a reprezentat o ‘’școală,, , ci startul unei vieți frumoase, într-un mediu cu oameni deosebiți și bine pregătiți, unde uniforma pe care o port cu mândrie, eșarfa și rujul roșu sunt accesoriile esențiale unei însoțitoare de bord! Aș repeta experiența Universifly, mai ales partea dedicată cursului de Grooming, unde la final toate fetele eram atât de frumoase ca niște adevarate stewardese, gata de zbor spre o nouă destinație, cu noțiunile legate de teoria zborului, dar și procedurile normale și cele de urgență învățate, pregătiți în orice moment să acordăm primul ajutor, deoarece misiunea noastră este să punem siguranța pasagerilor și zborului pe primul loc, dar cu zâmbetul pe buze!

Celor pasionați de aviație, vă doresc să aveți curajul să luați decizia de a face cursul la Universifly pentru a obține atestatul EASA de cabin crew și sigur veți avea succes în această carieră! Astfel ‘’veți prinde aripi‘’ și tot ce trebuie să faceți voi este să vă doriți să zburați, să învățați și să puneți suflet în tot ceea ce faceți!

2020-01-09T18:49:18+00:00

Lasă un comentariu

Am citit și sunt de acord cu Termenii și Condițiile