Rareș Cazan, steward la Ryanair

Rareș Cazan, steward la Ryanair

Rareș este un tânăr român stabilit de mic copil în Italia, împreună cu părinții lui, unde a urmat gimnaziul și liceul.
După o perioadă intensă de prospectare a ofertelor școlilor de însoțitori de bord din Europa, Rareș a decis să vină la Cluj Napoca, la Universifly in vara anului 2019.

În doar câteva cuvinte pe Rareș îl putem descrie ca fiind ambițios – perfecționist – dornic de a fi independent financiar!
Iată gândurile lui…

„Mi-am propus să imbrățișez cariera de cabin crew după absolvirea liceului aeronautic, am fost întotdeauna pasionat de aviație și imi doream din tot sufletul să reușesc să intru în lumea asta fantastică… și se pare că am reușit.

Experiența petrecută alături de Universifly a fost superbă, am reușit să învăț foarte multe lucruri care sincer să fiu mi-au imbogățit cultura despre aviație și mi-a fost mult mai simplu în perioada de training cu Ryanair, care este foarte intens. Să ajungi la training și să deții deja un Atestat Easa iți dă un mare avantaj față de ceilalți, Universifly este o Academie foarte bine pregatită cu niste oameni deosebiți, care m-au invățat multe și ajutat sa gândesc mai pozitiv și să cred mai mult în mine.

De cand am intrat în Ryanair am inceput să văd lumea, să calătoresc… lucru pe care nu mi l-am permis înainte. Cu siguranță trăiesc o experientă minunată din care pot obține numai lucruri pozitive. Da cel mai frumos lucru este faptul că am reușit să îmi fac prieteni in toata lumea(aproape), faptul că în sfârșit la vârsta 20 de ani sunt independent și reușesc să ma descurc singur fară ajutorul părinților. Și cu siguranță acesta este doar începutul!
Recomand cu adevarat să urmați cursul cu Universifly și dacă vă doriți cu adevarat să intrați în lumea asta, nu vă dați bătuți!”

2020-01-08T19:07:52+00:00

Lasă un comentariu

Am citit și sunt de acord cu Termenii și Condițiile