Larisa Schmidt – stewardesă de un an la Qatar Airways.

Larisa Schmidt – stewardesă de un an la Qatar Airways.

Acest job i-a permis să își îndeplinească visul de a vedea lumea, la doar câteva luni după absolvirea Universifly.

Ideea de a deveni cabin crew a apărut în urma dorinței mele de a vedea lumea. Părea aproape imposibil să vizitez toate țările de pe lista mea, având în vedere că jobul meu din acel moment nu îmi permitea acest lucru. Într-o dimineață am decis să îmi dau demisia și să adun mai multe informații despre cum pot ajunge stewardesă, așa că am găsit pe internet pagina ,,Universifly Flight Attendant School” și am decis să încep un nou capitol – să cunosc oameni noi și să intru în lumea aviației pregatită.

Faptul că am absolvit școala de aviație ,,Universifly” acreditată conform cerințelor EASA mi-a dat mai multă încredere în mine, m-a făcut să realizez cât de important este să te simți pregăit pentru următorul pas, acela fiind alegerea unei companii perfecte pentru mine.
După absolvirea școlii, am decis că vreau să lucrez pentru una dintre cele mai bune companii din lume, așa că nu am stat pe gânduri și m-am prezentat la interviul pentru Qatar Airways. Faptul că am decis să urmez această școală m-a ajutat în ziua interviului, deoarece aveam idee despre ce este vorba în aviație și cum trebuie să te prezinți pentru a trece de interviu.

După ce am trecut de interviu cu succes, am început să realizez ce mi se întâmplă și m-am bucurat enorm pentru că am fost acceptată în cadrul unei companii aeriene din top. A trecut un an de când am devenit cabin crew și încă mă bucur de fiecare dată când calc pragul ușii unui hotel din Bali sau Paris. Nu-mi vine să cred că am bifat atâtea țări de pe lista mea și numărătoarea continuă. Satisfacția jobului este una mare, dar și munca este pe măsură. Acest job mi-a permis să îmi îndeplinesc visul de a vedea lumea și recomand tuturor această experiență!

2020-01-31T12:22:57+00:00

Lasă un comentariu

Am citit și sunt de acord cu Termenii și Condițiile