Florin Miu – cabin crew la SmartLynx Airlines

Florin Miu – cabin crew la SmartLynx Airlines

Cu multă recunoștință față de Echipa Universifly, Florin ne vorbește despre bucuriile și satisfacțiile pe care le trăiește ca și cabin crew.

Nu am crezut vreodată că eu o să am o carieră în aviație, nu a fost ceva premeditat. Când m-am hotărât să fac o schimbare profesională, a fost o ambiție de moment, nu eram sigur că asta vreau, că mi se potrivește sau că îmi va deveni pasiune și un stil de viață. Îmi amintesc foarte clar momentul când am aplicat la un eveniment open day pentru o companie aeriană, iar costurile pentru obținerea licenței erau enorme în perioada respectivă. Am făcut puțin „research” și am găsit Universifly, la Cluj, unde am întâlnit oameni minunați, oameni plini de entuziasm, extra calificați pentru pozițiile ocupate, oameni cu pasiune, ce mi-au oferit o altă perspectivă asupra realității din „spatele cortinei”, oameni care au știut cum să ne învețe o meserie ce a devenit stil de viață, oameni care îmi sunt dragi, oameni cărora aș dori să le mulțumesc încă o dată pe această cale, pentru profesionalismul de care dau dovadă!

Pregătirea pe care am primit-o la Universifly, m-a ajutat în perioada training-ului pentru conversie pe tip de aeronavă, în timpul misiunilor de zbor, chiar și în viața de zi cu zi! Sfaturile practice primite de la instructori pentru teoria zborului, proceduri, acordare de prim ajutor, foc și fum, grooming, crew resources management, securitate, service training, sunt în continuare utile și aplicabile multor situații în care viața sau job-ul mă implică.

Beneficiile și satisfacțiile de care am parte de când am intrat în lumea aviației sunt numeroase. Pot menționa micile delicatese culinare, pe care le cumpăram pe fugă când timpul ne permite în turn around (cannoli în Catania, gogoși la Londra, kebab și baclava în Ankara, croissante la Paris, gyros în Heraklion sau ciocolată în Bruxelles). De asemenea întreaga experiență de a călători înconjurul planetei în orașe despre care nu știam că există, vastitatea multiculturală, hotelurile luxoase, experiențe și senzații inedite (carting în Frankfurt, conversații cu călugării budiști în Vietnam, plajă în insulele Canare, snorkeling în marea Chinei de Sud, sky diving în Berlin sau spartul farfuriilor în tavernele din Grecia ).

Mulțumesc echipei Universifly pentru dedicare, răbdare și implicarea pe care au avut-o în formarea carierei mele! Mă înclin, Florin Miu.

2020-01-28T16:15:13+00:00

Lasă un comentariu

Am citit și sunt de acord cu Termenii și Condițiile