Eliza Orezeanu, cabin crew la Freebird Airlines Europe – baza operațională Eindhoven

Eliza Orezeanu, cabin crew la Freebird Airlines Europe –  baza operațională Eindhoven

Aviația și simplul fapt de a te desprinde la propriu de Pământ m-a fascinat întotdeauna! Cariera mea a început cu un gând, a avansat la stadiul de vis, iar apoi am avut șansa de a-l concretiza. Cel mai neobișnuit lucru din povestea mea îl constituie însă faptul că aproape de terminarea liceului, foarte multă lume, chiar și persoane mai puțin cunoscute mă întrebau senini și din senin, daca nu aș vrea să intru în lumea aviației. Acest lucru mi-a alimentat fascinația pentru lumea la care visam încă de când eram mică și mă lăsam fascinată de frumusețea uniformei și aliura desăvârșită.
În toată această poveste, prima și cea care mi-a dat avânt, înainte de a-mi deschide aripile, a fost mama mea – la Universifly am ajuns datorită ei. Școala care m-a făcut să înțeleg ce înseamnă cu adevărat aviația, locul în care am întâlnit doar oameni cu suflete minunate și datorită căruia am ajuns la compania pentru care lucrez în prezent-Freebird Airlines.

În primul rând, pentru că absolvind școala am putut obține și atestatul de membru de cabină de la Autoritatea Aeronautică Civilă Română, dar și pentru că interviul pentru această companie era organizat în parteneriat cu școala Universifly.
Lucrez la această companie din luna iulie a anului trecut (2019), iar lumea în care am pătruns pare din ce în ce mai captivantă pe zi ce trece.
Cineva îmi spunea acum câțiva ani că „Aviația este un microb”, astăzi eu aș completa fraza: „de care nu ai nici o șansă să mai scapi”!

2020-01-17T15:43:20+00:00

Lasă un comentariu

Am citit și sunt de acord cu Termenii și Condițiile