Daniela Riți, stewardesă Kuwait Airways

Daniela Riți, stewardesă de aproape 3 ani la Kuwait Airways

Daniela ne vorbește despre beneficiile pe care consideră că ea le-a primit din faptul că a absolvit Universifly.

Din adolescență am fost fascinată să lucrez în aviație. Eram mereu plăcut surprinsă de însoțitoarele de zbor atunci când călătoream. De aceea, după ce am absolvit liceul, am decis să explorez acest domeniu, dar din păcate, părinții mei s-au opus la momentul respectiv, iar eu am preluat exemplul familiei mele de a avea propria afacere.

Absolvind Universifly – școala de pregătire cabin crew a fost în favoarea mea, deoarece am reușit în mod practic să asimilez cunoștințele din aviație și totodată să am o idee clară despre ceea ce reprezintă job-ul în sine.

Acest lucru l-am simțit, din plin, ca un prim beneficiu concret, deoarece mi-a conferit șanse maxime de reușită la interviul la compania de aviație Kuwait Airways – unde lucrez de aproape 3 ani.

Această companie de aviație a ajuns în România, la Cluj Napoca, prin parteneriatul cu Universifly, deci al doilea beneficiu pe care l-am simțit ca fiind absolventă a școlii a fost faptul că am avut posibilitatea, să particip la procesul de recrutare în România, fără să mă deplasez în Kuwait sau în altă țară unde se organizează astfel de evenimente.   

Un al 3-lea beneficiu sunt cunoștințele acumulate la curs, care m-au ajutat la trainingul companiei, imediat după angajare.

Aș adăuga și un al 4-lea beneficiu, poate cel mai important, anume că fiind titulară de atestat CC EASA, la întoarcerea mea în Europa mi se vor recunoaște vechimea, experiența, expertiza și orele  de zbor din Orientul Mijlociu. Știu că sunt mulți tineri europeni care muncesc la companii de aviație din această parte a lumii, fără să aibă atestatul CC EASA, care nu vor avea această recunoștere în UE.
Oportunitatea de a deveni un însoțitor de zbor pentru Kuwait Airways mi-a asigurat o stabilitate financiară și am avut plăcerea de a descoperi o cultură cu tradiții și obiceiuri diferite, comparativ cu Europa. Această experiență din Orientul Mijlociu mi-a oferit ocazia să călătoresc spre noi destinații și a contribuit atât la dezvoltarea mea personală, cât și cea spirituală.

2020-01-28T11:49:29+00:00

1 Comentariu

  1. Otilia Mihai 28 ianuarie 2020 at 19:38 - Reply

    Felicitari Daniela!
    Felicitari Universifly! Construiti destine si infrumusetati vieti! Mult succes in continuare!

Lasă un comentariu

Am citit și sunt de acord cu Termenii și Condițiile