CUM POȚI SĂ AJUNGI IMAGINEA UNEI COMPANII AERIENE?

Pentru a ajunge imaginea unei companii aeriene, în primul rând trebuie să lucrezi pentru acea companie, să nu ai rapoarte negative nici din partea colegilor, nici din partea pasagerilor.

Depinde de la companie la companie modul de selecție al brand ambasadorilor. Unele companii aeriene anunță printr-un e-mail oficial postul deschis de brand ambasador sau imaginea companiei respective. Candidații acestui post vor trimite un e-mail cu fotografiile lor, video-uri, scrisoare de intenție, toți vor fi supuși unui interviu în urma căruia se va face o preselecție, iar cei rămași după această preselecție vor fi supuși voturilor colegilor. La alte companii, se practică votul online, pe site-ul oficial al companiei respective, fiind public, are acces toată lumea la acest vot, inclusiv pasageri. Candidatul cu cele mai multe voturi va obține acest post în calitate de ambasador pentru o anumită perioadă de timp, acesta va participa la diverse evenimente pentru a reprezenta compania alături de alți colegi care participă tot în același scop.

Nu este ușor să devii imaginea unei companii aeriene, trebuie să ai o imagine și un comportament impecabil, înainte de a obține acest post și mai ales după obținerea lui, deoarece oriunde vei merge reprezinți compania, trebuie să fii un exemplu bun de urmat. Pe timpul zborurilor ești monitorizat permanent de către toți pasagerii, deoarece ei te recunosc automat, fiind imaginea companiei, dar și în timpul tău liber trebuie să ai foarte mare grijă de aspectul tău, de felul în care te comporți, nu mai ești un simplu angajat, trebuie să fii conștient de toate aceste atribuții care îți revin, tu reprezinți o companie aeriană. Este o muncă continuă pentru această poziție, fiind parte din echipa de promovare a companiei, vei participa la ședințe foto, la evenimente de promovare a companiei, etc.

Să fii imaginea unei companii aeriene este totodată un succes major în cariera ta în aviație, deschizându-ți uși importante pentru viitor. Întâlnești oameni importanți la diverse evenimente, călătorești și mai mult ca și până la momentul obținerii acestui post important.

Ne mândrim cu cel puțin două absolvente ale Universifly care au fost desemnate ambasadori ai companiilor aeriene unde lucrează. Este vorba despre Irina Dragotă care este ambasador Wizz Air și Laura Lațcu, care este ambasador la Hainan Airlines.

Pentru a începe o carieră de succes în domeniul aviației ca și însoțitor de zbor, primul pas este să te înscrii la UNIVERSIFLY, singura școală de însoțitori de bord din România care îți garantează un loc de muncă în aviație.

Vă așteptăm să faceți primul pas spre succes!

2020-02-27T19:00:20+00:00

Lasă un comentariu

Am citit și sunt de acord cu Termenii și Condițiile