Bogdan Lupou – steward la SmartLynx Airlines

Bogdan Lupou – steward la SmartLynx Airlines

Bodgan este absolventul Universifly din anul 2017 – același cum îl știm noi un tânăr vesel, optimist și prietenos.

Pot sã spun că a fost o decizie spontană, o dorință de aventură de a face ceva ieșit din tiparul monoton.
Universifly a avut un impact foarte mare pentru startul meu în această carieră, deoarece am pornit la drum cu foarte puține informații despre aviație. După angajare fiecare companie te trece prin propriul lor training, dar la Universifly am învățat „tips-urile” acestei meserii, datorită profesorilor foarte deschiși, implicați și cu mulți ani de experiență în aviație. Mă bucur să spun, și acum după 2 ani de la absolvire, că în continuare țin legătura cu profesorii școlii, împărtășim experiențele, nelămuririle. Am legat o adevărată prietenie.
Pot să spun că Universifly a fost pentru mine o aventură mai mult decât frumoasă, deoarece lucrez într-o companie alături de colegi din peste 33 de țări, datorită acestui job am vizitat țări la care nu m-aș fi gândit vreodată că voi ajunge.
Am devenit mult mai disciplinat datorită acestui job, mai responsabil și nu în ultimul rând experiențele, adaptarea la diferite situații, culturi, locuri, mentalități au contribuit foarte mult la dezvoltarea mea personală. Lucru de care sunt cel mai mândru și satisfăcut pentru alegerea mea de a face parte din această mare familie „aviația”.

Mulțumesc Universifly pentru toată susținerea, grija și experiențele memorabile.

2020-01-17T19:07:51+00:00

Lasă un comentariu

Am citit și sunt de acord cu Termenii și Condițiile