Bianca Grecu – cabin crew la Emirates Airlines, după doi ani de la absolvirea Universifly

Bianca Grecu – cabin crew la Emirates Airlines, după doi ani de la absolvirea Universifly

Bianca consideră că ritmul și complexitatea cursului de pregătire de la Universifly au ajutat-o să parcurgă mai ușor trainingul de la compania de aviație Emirates Airlines.

Pot spune că de când eram micuță, mi-am dorit să devin cabin crew, însă mi-am propus să îmbrățișez această carieră atunci când am luat hotărârea de a urma școala de aviație Universifly. Absolvind această școală, am învățat ce înseamnă cu adevarat acest job și m-am ambiționat și mai mult pentru a ajunge unde sunt acum. Universifly m-a învățat lucrurile generale despre aviație, de la faptul că asupra unei aeronave acționează patru forțe care trebuie să se afle în echilibru, până la crearea imaginii unui cabin crew ideal și multe alte noțiuni importante de aviație.

Această școală mi-a fost de ajutor în training-ul pe care l-am urmat ulterior în cadrul companiei Emirates, fiindcă am avut deja cunoștințele de bază din aviație și totodată am fost obișnuită cu ritmul de învățare. Cursul de la Universifly este furnizat într-un mod intensiv, similar cu cel pe care l-am urmat în cadrul companiei de aviație.

Am fost și sunt foarte fericită pentru îndeplinirea visului meu, deoarece viața mea s-a schimbat radical, având foarte multe oportunități pe care nu le-aș fi avut într-un alt job. Sunt fericită să văd atâtea locuri frumoase, în care nu mă așteptam să ajung vreodată și totodată să întâlnesc oameni minunați din toate părțile lumii.

2020-02-05T20:23:47+00:00

Lasă un comentariu

Am citit și sunt de acord cu Termenii și Condițiile