Adin Totu, BLUE AIR

Adin Totu, BLUE AIR

„Universifly la început a fost pentru mine un fel de „Why not?”. Nu aveam prea mari așteptări în direcția aceasta. Profesorii de la Universifly, și mai ales Laura Topan alături de Domnul Căpușan m-au făcut să îmi doresc cu adevărat o carieră în aviație. Pasiunea, dedicarea și felul în care vorbeau despre tot ce ține de aviație au avut un impact major asupra mea, ajungând să-mi doresc din ce în ce mai mult să trăiesc pe pielea mea toate poveștile auzite de la ei.

Cât de mult a contat că am absolvit Universifly? Tind să cred că nu aș fi ajuns niciodată aici dacă nu era Universifly. Interviul de angajare l-am avut încă din timpul cursului și imediat după primirea atestatului am început training-ul la Blue Air. Tot ce am învățat la Universifly m-a ajutat enorm de mult în pregătirea pentru Blue Air, majoritatea cunoștințelor avându-le deja.

Una din bucuriile cele mai mari este aprecierea pasagerilor. Din când în când unii pasageri ne mulțumesc din toată inima după cursă și ne laudă pentru profesionalism și felul în care ne-am comportat cu dânșii pe timpul zborului.”

2020-02-04T16:25:30+00:00

Lasă un comentariu

Am citit și sunt de acord cu Termenii și Condițiile