Visuri împlinite chiar în perioada derulării cursului

La Universifly se întâmplă ca visurile să devină realitate chiar în perioada derulării cursului de Însoțitor de bord

O astfel de experiență au trăit-o Andrei Maxim și Laura Tincu – colegi în grupa S46, care în timpul cursului, în luna august 2019 au participat la un interviu de angajare la compania aeriană WIZZ AIR.
Mare le-a fost surpriza și satisfacția, desigur, să fie acceptați pentru angajare, fiind cursanți în momentul susținerii interviului.
În cazul acestora, după obținerea atestatului EASA cabin crew, compania de aviație Wizz Air le-a comunicat că vor parcurge doar două zile de evaluare a cunoștințelor și competențelor lor.
Pentru ceilalți tineri care nu au școala de aviație absolvită, dar au fost admiși la angajare, deci nu dețin nici atestat EASA cabin crew, vor învăța în limba engleză toate materiile cerute, iar examenul pentru obținerea atestatului EASA va fi susținut în limba engleză la Autoritatea Aeronautică din Ungaria.
Iată un argument relevant pentru cei care doresc să fie însoțitori de bord – Faceți școala în România – Vă așteptăm cu drag la Universifly – pentru că veți învăța și veți susține examenul de atestat în limba maternă (limba română) la Autoritatea Aeronautică Civilă Română.

Entuziasmul lui Andrei îl împărtășim cu voi!

Ce a însemnat pentru tine această oportunitate?
Pentru mine familia Universifly reprezintă un model demn de urmat pe tot parcursul vieții!
Nu există cuvinte pentru a descrie calitatea și pasiunea oamenilor din spatele Universifly care m-au îndrumat in această călătorie!
Universifly, dacă o lași să îți cuprindă sufletul, reprezintă nu doar o experiență ce te pregătește temeinic pentru drumul de însoțitor de bord, ci și pentru drumul vieții!

Cum te-ai simțit să fii recrutat de pe băncile școlii Universifly?
Încă nu îmi vine să cred că am fost recrutat chiar din prima încercare!
De pe bancile școlii mi-am dezvoltat atât încrederea în mine, cât și atitudinea și siguranța pe care orice însoțitor de bord ar trebui să le aibă.
Pentru fiecare cursant experiența este unică și frumusețea ei este direct proporțională cu efortul depus, deoarece drumul carierei tale nu este pavat, ci se muncește asupra lui alături de instructori, de colegii tăi, care vor deveni îndubitabil familie.

Universifly îți oferă aripi mari și frumoase pe care mulți le invidiază, însă e datoria ta să le valorifici și să îți iei zborul!

2019-11-20T12:08:28+00:00

Lasă un comentariu

Am citit și sunt de acord cu Termenii și Condițiile