Prima bursă de studii oferită de Universifly

Prima bursă de studii oferită de Universifly unei tinere care și-a petrecut copilăria departe de părinții ei

Ne-a făcut mare plăcere să oferim prima bursă de studii lui Helena Biro, în sesiunea de curs S46 care tocmai s-a finalizat în data de 6 septembrie 2019.

Într-o oarecare discreție pe perioada derulării cursului, fără să răscolim amintirile neplăcute din viața ei, Echipa Universifly a apreciat conștiinciozitatea și seriozitatea cu care Helena s-a remarcat în toată această perioadă.

La o asemenea atitudine era de așteptat că Helena să ia nota zece la examenul de absolvire a școlii Universifly –  în prezența reprezentanților Ministerului Muncii.
Suntem convinși că Helena va fi acceptată curând, la orice companie de aviație unde va dori ea să muncească!

Helena Biro, despre experienta la Universifly 

„Știți sentimentul acela de recunoștiință față de o persoană care se oferă să vă ajute deși nu vă cunoaște? Universifly a făcut mult mai mult decât atât pentru mine. Mi s-a oferit o bursă de studiu, fără de care nu aș fi reușit să îmi urmez visul.
Nu am cuvinte să le mulțumesc celor de la Universifly pentru această oportunitate și pentru toată experiența în sine. M-ați “contaminat cu microbul” aviației, mi-ați oferit șansa să învăț de la cei mai dedicați profesori, iar colegii de grupă mi-au devenit familie pentru 4 săptămâni, care au trecut mult, mult prea repede. Nu voi uita niciodată dedicarea cu care domnul Căpușan ne vorbea despre aviație, răbdarea și implicarea profei Laura Topan, sentimentul de încredere pe care ni l-a creat fiecare profesor în parte. Cât despre doamna Racolța, vreau doar să spun că în momentul în care îmi voi îndeplini visul de a fi cabin crew, dumneavostră veți fi cea care ați făcut acest lucru posibil. Este minunat cât de mult oferiți copiilor care nu au posibilități, prin această bursă. Dacă nu ai posibilitatea financiară de a participa la acest curs, deși ți-ar plăcea să faci din asta o meserie, Universifly te va ajuta.”

Dorim să oferim această oportunitate de studiu și altor tineri care și-au petrecut copilăria departe de părinții lor, dar au dreptul la o viață frumoasă muncind ca însoțitor de bord!

2019-09-10T15:54:49+00:00

Lasă un comentariu

Am citit și sunt de acord cu Termenii și Condițiile