Daniela Riți, stewardesă Kuwait Airways

Daniela Riți, stewardesă Kuwait Airways

Întotdeauna am fost fascinată să lucrez în aviație chiar din adolescență; eram mereu plăcut surprinsă de insoțitoarele de zbor atunci cand călătoream. Asadar dupa ce am absolvit liceul, am decis să explorez acest domeniu, dar din păcate părinții mei s-au opus la momentul respectiv, iar eu am continuat și am preluat exemplul familiei mele de a avea propria afacere.

Absolvind Universilfy – școala de pregatire cabin crew a fost în favoarea mea deoarece am reușit în mod practic să asimilez cunostințe și totodată sa am o idee clară despre ceea ce reprezinta job-ul in sine. Un prim beneficiu al Universifly a fost faptul că am avut posibilitatea, prin ei, să iau parte la procesul de recrutare al Kuwait Airways. Un al 2-lea aspect, diploma și experiența in sine au fost un atu absolvind acest training, iar șansele mele de reusită au fost amplificate pentru a fi un optim candidat al Kuwait Airways.
Oportunitatea de a deveni un însoțitor de zbor pentru Kuwait Airways mi-a asigurat din nou o stabilitate financiara și am avut plăcerea de a descoperii o cultură cu tradiții și obiceiuri diferite comparativ cu Europa. Acestă experiență din Orientul Mijlociu mi-a oferit ocazia să călatoresc spre noi destinații și a contrbuit atat la dezvoltarea mea personală cat și cea spirituală.

2020-01-08T19:27:19+00:00

Lasă un comentariu

Am citit și sunt de acord cu Termenii și Condițiile