Ce am invatat nou la Universifly?

Ce am învățat NOU la Universifly?

Suntem onorați că absolvenții Universifly au învățat multe lucruri noi, altceva decât materiile de aviație obligatorii, care au lăsat o “amprentă” în viața lor și pe care le vor utiliza toată viața.

Redăm mai jos răspunsuri la întrebarea „Ce am învățat NOU la Universifly”?

“Să fiu mai bună, să fiu mai înțelegătoare, să fiu mai calmă, să lucrez în echipă, să respect deciziile tuturor, să am mai multă încredere în mine. Am învățat că dacă îmi dorec ceva cu adevărat, trebuie să lupt și se va îndeplini.”
“Am învățat să am mai multă încredere în mine, să fiu mai pozitiv. Am învățat ce înseamnă seriozitatea și cât este ea de importantă în toate lucrurile pe care le facem zi de zi. Am învățat să mă descurc singur, fără să depind de cineva. Am învățat ce înseamnă “echipa” și cât de important este fiecare membru.”
“Să zâmbesc mai mult, să fiu sinceră și naturală, că viața e frumoasa, că “dacă nu îți place unde esti, mută-te, nu ești copac!”
“Am învățat să fiu punctual, să am încredere în abilitățile mele, să fiu sigur pe mine, să ascult, nu pentru a da un răspuns, ci pentru a înțelege.”
“Am învățat să zâmbesc mai mult decât o făceam până acum, să fiu punctuală, să fiu drăguță cu pasagerii, dar în același timp să știu cum să gestionez anumite situații neprevăzute.”
“Să zâmbesc și să fiu mai politicos, elegant și atent.”
“Am învățat să fiu mai bună, mai încrezătoare în ceea ce fac. Am învățat să respect părerea celor din jur, chiar dacă nu gândim la fel.”
“Am învățat că nu toți suntem la fel. Am învățat să fiu tolerantă, înțelegătoare cu cei din jur, punctuală și organizată, am învățat că există oameni plini de pasiune și frumoși, pe care nu-i voi uita niciodată. Am învățat că nu există NU POT.”
“Am învățat că sinceritatea este cea mai mare calitate a noastră, că siguranța de sine ne face mai frumoși, că oamenii zboară, fiind ajutați de aripile visurilor.”
“Am învățat să am mai multă încredere în forțele proprii, să apreciez mai mult relațiile cu persoanele din jurul meu, să fiu un om împlinit.”
“Am învățat să am mai multă încredere în mine! Am învățat cât de important este spiritul de echipă!♥”
“Am învățat foarte multe lucruri care mă vor ajuta și în viața de zi cu zi, nu numai în cariera de cabin crew! Am învățat să am mai multă răbdare și să mă gândesc și la alții mai mult decât la mine.”
“Am învățat să am curaj și încredere. Am învățat totul de la cei mai buni.”
“Aici la Universifly am învățat cum să lucrez în echipă, cum să fiu un om frumos și să iubesc fiecare om. Am trait cea mai frumoasă experiență din viața mea. Mulțumesc pentru tot ce m-ați învățat! ”
“Am învățat ce înseamnă o echipă, să fim mereu unul pentru celălalt, să ne ajutăm. Să fim responsabili, maturi, și nu în ultimul rând MEREU FRUMOȘI!”
“Am învățat cum să zâmbesc cât mai strălucitor. Am învățat cum să fiu o persoană mai deschisă și mai sociabilă.”
“Am învățat ce înseamnă să fii cabin crew și responsabilitatea care se naște odată cu uniforma care te reprezintă și pe care o îmbraci în valorile umane ce duc umanitatea spre vârful demnității sale.”
“Am învățat cum să lucrez în echipă, am învățat să am răbdare, am învățat să am încredere în mine.”
“Am învățat că distanța dintre noi intervine foarte mult din motivul unui limbaj comun. Am învățat să comunic mai bine, să accord primul ajutor, să înțeleg mai mult ca niciodată importanța unei echipe. Cât de important este să fim o singură mână care oferă siguranță și securitate, în comparație cu un deget care arată bârna din ochii celorlați.”
“Am învățat să fiu mult mai punctuală. Am învățat să apreciez și mai mult oamenii din jurul meu.”
“Am învățat să lucrez în echipă.”
“Am învățat să îmi corectez postura, să fiu mai punctuală, să fiu mai amabilă, să empatizez, mi-am desăvârșit lucrul în echipă, să imi fac prieteni noi, să fiu ordonată și să ascult.”
“Am învățat să fiu punctual, să am ordine în idei și în viață, gândire logică și acțiuni corecte.”
“Am învățat cum să lucrez în echipă, să colaborez și să mă consult cu echipa. Să fiu mereu pozitivă și cu fruntea sus.”
“Am învățat ce atitudine să prestez, să zâmbesc cu sufletul, să fiu punctual, să am grijă de mine.”
“Am învățat că niciodată nu le cunoști pe toate. Am învățat că trebuie să ai răbdare și să fii tolerant cu cei din jur. Un lucru important pe care îl iau cu mine este faptul că acest curs mi-a schimbat viziunea față de tot ce înseamnă AVIAȚIE și ADOR lucrul acesta.”
“Am învățat să fiu mai disciplinat, să am încredere în mine. Am învățat mult despre spiritual echipei și răbdarea de a asculta.”
“Am învățat să lucrăm în echipă, să avem răbdare, am învățat că toți suntem egali.”
“Am învățat importanța muncii în echipă, punctualitate, atenție la detalii. Să fiu mereu pozitiv și să am o atitudine jovială.”
“Am învățat cum să lucrez mai bine cu o echipă, să am răbdare și să accord mai multă atenție.”
“Am învățat să lucrez în echipă, să fiu mai înțelegătoare și să mă aranjez mai bine.”
“Am învățat să ascult ideile celorlalți. Am învățat să fiu mai tolerantă cu colegii. Am învățat să nu judec o persoană înainte de a o cunoaște mai bine.”
“Am învățat că munca de însoțitor de bord nu înseamnă doar frumusețe și serviciul la bord. Am învățat că dacă oferi zâmbete, primești zâmbete. Am învățat să fiu punctuală și responsabilă.”
“Am învățat să comunic mai bine cu cei din jur și să am mai multă răbdare. Am învățat că nu există întrebări proaste în aviație.”
“Am învățat punctualitatea. Am învățat să zâmbim, am devenit mai răbdători, am învățat că trebuie să vorbim doar când suntem întrebați.”
“Am învățat să fim mai organizați, să fim responsabili pentru fiecare acțiune pe care o facem. Am învățat să luăm atitudine.”
“Am învățat să am mai multă încredere în mine, siguranță, toleranță, motivație și pasiune în aviație.”
“În această școală am învățat cum să interacționez cu oamenii, să am mai multă încredere în mine, să am o atitudine mai bună și să fiu mult mai punctual și ordonat în tot ce voi face.”
“Am învățat despre punctualitate, să am mai multă încredere în forțele proprii, toleranță, calm. Această experiență m-a făcut să am o gândire mult mai pozitivă.”
“În aceste patru săptămâni am învățat să fiu empatică, să zâmbesc mai mult, am învățat că echipa e foarte importantă și oamenii cu care lucrezi trebuie respectați și apreciați.”
“Am învățat să am răbdare să fiu calm, să îmi asum limitele, să am încredere în echipă necondiționat, cum să dezvolt o procedură.”
“Am învățat să fiu mai înțelegătoare, am învățat să fiu punctuală, să zâmbesc mai mult.”
“Am învățat că gândirea pozitivă e cheia, că sunt capabil de orice.”
“Am învățat să trec peste emoții, să am mai multă încredere în mine și să cred că nimic nu e imposibil de atins. Să vorbesc liber în fața oamenilor.”
“Am învățat să fiu colegial, am învățat să zâmbesc mai mult.”
“Am învățat să fiu mai tolerantă și să las mai mult de la mine. Am învțățat să îmi gestionez mai bine timpul. Sunt încontinuu într-un proces de evoluție, iar acest curs este foarte important pentru viitorul meu.”
“Am învățat să fiu mult mai asertiv.”
“Am învățat integrarea într-un colectiv nou, respectul de sine și să fiu “open mind”.”
“Am învățat cum funcționează un avion. Am învățat să am mai multă încredere în mine, am învățat să lucrez într-o echipă, am învățat să zâmbesc mai mult ca de obicei.”
“Am învățat bazale aviației. Tot ce am învățat m-a impresionat. Lumea aviației este minunată. Am învățat să fiu mult mai serioasă în tot ceea ce fac.”
“Am învățat să vorbesc liber, să îmi expun opinia întotdeauna, mi-am înfrânt emoțiile, am învățat să fiu o bună ascultătoare.”
“Am învățat lucruri esențiale alături de oameni profesioniști și alături de colegi am învățat să fiu mai punctuală și mai înțelegătoare.”
“Am învățat să fiu calmă și calculată în viitor!”
“Am învățat să îmi depășesc frica de a vorbi în fața unui grup, am învățat că zâmbetul este esential în viața de zi cu zi. Am învățat că munca în echipă este cheia la locul de muncă.”
“Am învățat că este important să îți placă ceea ce faci. Am învățat că dacă vrei, se poate, și este foarte important să fim uniți mereu.”
“Am învățat că atunci când faci cu drag, cu pasiune, un lucru, depui efort din inimă. Probele practice ne-au făcut să ne cunoaștem mai bine pe noi înșine.”
“Am învățat să gândesc logic, să am încredere în mine, am învățat ce înseamnă să fii într-un colectiv.”
“Am învățat să lucrez în echipă și am căpătat cunoștințe despre aviație.”
“Am învățat procedurile, material de securitate, relația cu pasagerii. Din punct de vedere personal, am învățat cât de important este să se creeze spiritul de echipă în grupul de persoane cu care interacționezi.”
“Am învățat ce înseamnă aviația și am învățat că nu e chiar așa de simplu să fii un cabin crew, am învățat lecții de viață din propria experiență, cât și din experiența altora.”
“Am învățat safety demo, primul ajutor, ditching și procedurile.♥”
“Am învățat procedura de supraviețuire în apă, să fim o echipă, să fim însoțitori de bord, Am învățat despre aviație.”
“Am învățat foarte multe despre avioane, fuselaj și despre minunata forță care ia naștere asupra unui avion și anume, portanța generată de întregul fuselaj al unei aeronave.”
“Aviația a fost un domeniu total nou pentru mine, așa că tot ce am învățat a fost nou pentru mine. Mi-a plăcut în mod deosebit faptul că am învățat cum zboară un avion, noțiunile de prim ajutor și supraviețuire.”
“Am învățat lucrul în echipă, dezvoltare personală și am învățat că nu mai trebuie să caut nașă :))”
“Am învățat multe lucruri care mă vor ajuta pe viitor. Multe informații noi, din toate domeniile. Am învățat că munca în calitate de steward presupune mai mult decat un ruj roșu și pantofi cu toc. Aviația e un domeniu vast, în care merită să investești. Punctualitate, muncă în echipă, să zâmbesc mai mult, să mai las de la mine.”
“Am învățat să fiu mai bună decât eram, să profit de fiecare clipă, să fiu punctuală și să lucrez în echipă.”
“Am învățat ce înseamnă munca în echipă și tot ce înseamnă cabin crew.”
“Am învățat că răbdarea și punctualitatea sunt pe deplin necesare. Prestanță, eleganță, echipă, punctualitate, zâmbet, prietenie.”
“Am învățat foarte multe despre cum trebuie să ne prezentăm la un interviu pentru însoțitorii de bord – părțile componente ale avionului.”
“Am învățat să zbor la propriu și la figurat, să zâmbesc mai mult și să prețuiesc timpul liber și somnul, în special.”
“Am învățat multe lucruri care să ne ajute în viitoarea carieră de însoțitor de bord, în special să lucrez în echipă.”
“Am învățat să am o postură mai corectă și să zâmbesc mai des, să lucrez în echipă, să fiu punctuală să mă aranjez rapid și frumos.”
“Am învățat să am mai multă încredere în mine și să îmi înfrâng temerea de a vorbi în public, dar și munca în echipă.”
“Am învățat să îmi fac un coc perfect. Am învățat cum să vorbesc cu pasagerii, am învățat să stau mai dreaptă, am învățat să lucrez în echipă.”
“Am învățat procedura de CPR, cum să mă prezint și comport la un interviu destinat însoțitorilor de bord, care sunt bunurile periculoase, ce pot afecta sau pune în pericol buna derulare a călătoriei. Am învățat să fiu mai zâmbitoare și mai atentă la postura corpului.”
“Am învățat să îmi înving temerile legate de avion, am învățat să lucrez mai ușor în echipă. Mi-am descoperit pasiunea pentru aviație.”
“Am învățat să lucrez în echipă mai mult, am învățat să vorbesc în public cu mai multă încredere.”
“Pe lângă noțiunile de aviație, am învățat să formez cea mai unită familie, cu niște oameni necunoscuți, alături de care am trăit cea mai frumoasă lună din viața mea! Am învățat să mă trezesc în fiecare dimineață cu zâmbetul pe buze!”
“Am învățat foarte multe: să îmi controlez emoțiile, stresul și gândurile, ce să fac într-o situație de urgență, cum să abordez anumiți oameni.”
“Am învățat să fiu punctuală, responsabilă, să rezist mai mult pe tocuri!”
“Am învățat să comunic mai ușor, să lucrez în echipă și să am mai multă încredere în mine. Am învățat să fac față situațiilor de urgență.”
“Am învățat cât de importantă este comunicarea. Am învățat multe lucruri despre aviație.”
“Am învățat să lucrez în echipă, să mă port conform unui cabin crew și să iubesc aviația. ♥”
“Am învățat să imi fac cocul. Am învățat multe lucruri care îmi vor folosi pe viitor. Am învățat să scap de emoții. Am învățat noțiuni noi din domeniul aviației.”
“Am învățat cum să mă prezint la un interviu și să îmi fac un CV corect.”
“Comunicarea este cea mai importantă pentru a te integra într-un grup.”
“Am învățat să lucrez în echipă și să am încredere în mine.”
“Am învățat că munca în echipă este foarte importantă. Acest curs m-a făcut să am mai multă încredere în mine.”
“Am învățat cum se comportă un însoțitor de bord!”
“Am învățat să fiu mai ordonată, mai punctuală. Am învățat să ies din zona mea de confort. Am învățat să iubesc aviația.”
“Am învățat să am mai multă încredere în mine, cum putem aplana anumite situații, să fiu mai atentă la detalii.”
“Am învățat să stau dreaptă și să am mai multă încredere în mine.”
“Am învățat să fiu mai atentă la cei din jur și să am mai multă încredere în mine.”
“Am învățat o mulțime de lucruri noi. Câteva dintre ele fiind ceea ce înseamnă o echipă, să îmi depășesc anumite temeri, să am încredere în mine și materiile profesorilor și celor doi mentori Laura și Dl. Căpușan. Mulțumesc pentru tot!”
“Am învățat să fiu punctuală. Am învățat să apreciez mai mult oamenii din jurul meu.”
“Am învățat să am mai multă încredere în mine, să îmi depășesc propriile limite și să mă bucur de fiecare moment.”
“Am învățat foarte multe lucruri despre aviație și care mă atrag mai mult decât mă așteptam.”
“Am învățat să am ma mult curaj, să îmi controlez emoțiile și să iubesc mai mult oamenii de lângă mine.”
“Toate abilitățile de care aveam nevoie în această carieră.”
“Am învățat lucruri noi, precum: ce presupune a fi cu adevărat însoțitor de zbor.”
“Am învățat noțiuni despre aviație.”
“Am învățat să lucrez în echipă și să am mai multă răbdare, dar și să trec peste emoțiile de a vorbi în public.”
“Am învățat să fiu mai tolerant cu persoanele din jurul meu.”
“Am învățat să avem o postură corectă, că lucrul în echipă este mult mai eficient, că trebuie să tolerez si oamenii cu o gândire diferită de a mea.”
“Am învățat acordarea de prim ajutor, să înving timiditatea și să am mai mult curaj să zâmbesc, să nu mă supăr pe colegii mei.”
“Am învățat să lucrez în echipă și să fiu mult mai veselă și optimistă. M-au încurajat și inspirat foarte mult profesorii, și pentru acest lucru, le mulțumesc.”
“Am învățat să socializez cu persoane pe care nu le-am văzut niciodată și să o iubesc pe Profa Laura ca și pe o mamă.”
“Am învățat să zâmbesc mai mult. Am învățat să gătesc în echipă.”
“Am învățat să am încredere mai mare în forțele proprii. Am învățat să fiu mai tolerantă. Am învățat să mă descurc cu mai mare dezinvoltură. Am învățat să fiu mai tolerantă. Am învățat că trebuie să fiu mai organizată.”
“Am învățat să lucrez în echipă, am învățat să stau dreaptă, am învățat să fiu profesionistă.”
“Am învățat să lucrez în echipă, să nu mă gândesc doar la mine și să fiu punctuală.”
“Am învățat să comunic cu oamenii mult mai bine. Am învățat lucrul în echipă.”
“Am învățat să am mai multă răbdare ♥”
“Am învățat să lucrez în echipă și să accept că toți suntem diferiți și nu gândim la fel, dar putem ajunge la un numitor comun.”
“Am învățat să fiu mai încrezătoare, să fiu mai comunicativă, să gust fiecare clipă din viață, să mă bucur de viață, să fiu mai tolerantă, să am zâmbetul mereu pe buze.”
“Am învățat să lucrez în echipă, am învățat că nu toate persoanele sunt la fel.”
“Am învățat să fiu mai tolerantă.”
“La acest curs am învățat cum să mă prezint la un interviu, regulile care trebuiesc respectate pentru a face o impresie bună. Acest curs mi-a oferit o altă perspectivă asupra domeniului aviației, făcându-mă să iubesc și mai mult această meserie.”
“Am învățat să interacționez mai bine cu cei din jur și să lucrez în echipă cu persoane noi pe care abia le-am cunoscut.”
“Am învățat să lucrez mai bine în echipă, sî zâmbesc mai mult și ce înseamnă punctualitatea.”
“Am învățat să fiu mai tolerantă.”
“Am învățat să lucrez în echipă, să comunic cu diferite persoane în funcție de dorințele fiecăruia.”
“Am învățat să fiu punctual, să fiu mai ordonat, să lucrez în echipă, să zâmbesc mai mult, să îmi doresc să ii ajut pe cei din jur, în câteva cuvinte, să fiu cabin crew.”
“Am învățat să îmi organizez timpul, am învățat să privesc altfel lumea, am învățat să comunic mai bine.”
“Am învățat să fiu mai organizat și calculat, am învățat să fiu mai asumat. M-am mai maturizat.”
“Am învățat cum să devin o parte de nelipsit a unei echipe, am învățat cum să relaționez cu cei din jurul meu. Am învățat să zâmbesc.”
“Am învățat să zâmbesc mai mult, să fiu mai răbdătoare, să accept punctele de vedere ale celorlalți și cel mai important, să lucrez în echipă.”
“Am învățat să fac parte dintr-o echipă, să îmi exprim gândurile mai des. Fiecare persoană este frumoasă în felul ei. Să fiu mai impunătoare.”
“Am învățat că punctualitatea este cheia, am învățat să lucrez în echipă, am învățat să zâmbesc mai mult, am învățat să acord încredere mai mare persoanelor din jurul meu. ”
“Am învățat să lucrez în echipă, să am mai multă încredere în mine, să zâmbesc mai mult.”
“Am învățat să zâmbim mai mult și să avem mai multă încredere în noi.”
“Am învățat să zâmbesc mai mult.♥”
“Am învățat să fac parte dintr-o echipă și să mă bucur de fiecare zi.”
“Am învățat să am încredere în mine, să comunic și să zâmbesc mai mult, să fiu mai atentă.”
“Am învățat să îmi impun punctul de vedere într-un mod asertiv, nu agresiv.”
“Am învățat să interacționez cu oamenii, cum să fac oamenii fericiți și am învățat să apreciez această meserie pentru că este spectaculoasă.”
“Am învățat că în jobul pe care îl voi avea, viața pasagerilor va depinde de cunoștințele și aptitudinile mele. Am învățat să lucrez în echipă și să zâmbesc mai mult.”
“Am învățat să lucrez în echipă, să fiu punctuală, să fiu mai responsabilă.”
“Ce a fost nou pentru mine?, să mă integrez într-un grup de tineri absolvenți de liceu și să reușesc să țin pasul cu ei.”
“Am învățat să am întotdeauna o atitudine pozitivă.”
“Am învățat să lucrez în echipă, să prețuiesc fiecare clipă.”
“Am învățat să lucrez în echipă. Am învățat să gândesc pozitiv și să zâmbesc mereu.”
“Am învățat să nu mai fiu așa de serioasă.”
“Ce am învățat nou? Ei bine, având în vedere că a fost o experiență unică, am asimilat enorm de multe cunoștințe, iar pe lângă acestea am învățat să lucrez în echipă, să ascult persoana de lângă mine, și să ne completăm golurile reciproc.”
“Am învățat să fac parte dintr-o echipă, am învățat să fiu punctuală.”
“Am învățat să fac parte dintr-o echipă și să țin la oamenii din jurul meu, să îmi pese mai mult de ei.”
“Am învățat să fiu mai înțelegătoare cu oamenii.”
“În cadrul acestui curs am învățat să ascult părerile altora. În plus, am învățat să supraviețuiesc în apă, foc și fum.”
“Am învățat să zâmbesc, am învățat să lucrez în echipă, să gândesc de multe ori, înainte să acționez.”
2019-08-05T17:05:08+00:00

Lasă un comentariu

Am citit și sunt de acord cu Termenii și Condițiile