Alexandra Talamini la doar 18 ani este stewardesă la compania Laudamotion baza operațională Viena

Alexandra Talamini la doar 18 ani este stewardesă la compania Laudamotion baza operațională Viena

A venit la curs astă vară imediat după examenul de bacalaureat ….. acum este la compania de aviatie Laudamotion
Încă din liceu, eram mereu in cautare de noi pasiuni și vise încercând sa îmi descopăr vocația. Intr-o zi tatăl meu m-a luat cu el la aeroport iar acolo am văzut o echipa de cabin crew mergând spre crew room. Erau atât de frumoase și de aranjate, iar prezenta lor era observată de toată lumea. Aveau un zâmbet fermecător și ofereau o vibratie celor din jur. Sentimentul pe care l-am avut in acel moment, nu îl mai simțisem pana atunci și am știut in acel moment ca asta trebuie sa fac, asta e visul meu, iar din acel moment am început sa fac orice pentru a deveni realitate cât mai repede posibil.
Din acel moment am început sa ma informez despre tot ce înseamnă aviatie și care este drumul pe care trebuie sa îl parcurg, iar așa am dat de cea mai minunata școala de aviatie “Universifly”. Imediat după ce am terminat liceul m-am și înscris la curs, iar ziua in care am aflat notele de la bacalaureat, a fost și prima mea zi de curs, o zi de neuitat in care toate au funcționat perfect. Universifly nu este doar o scoala de aviatie, este o mare familie care te primește cu ei, te pregătește și te învața tot ceea ce ai nevoie pentru a devenii cel mai bun cabin crew. Universifly a avut un rol important in cariera mea și mi-au deschis totodata o portița spre lumea aviației. Ei nu doar m-am învățat tot ce tine de meseria de cabin crew, dar m-au și învățat sa am mai multă încredere in mine pentru ca indiferent de vârsta, nimic nu e imposibil, iar dorința de a reuși trebuie sa fie mai mare decât orice teama de eșec. Universifly te învața tot ceea ce ai nevoie pentru a deveni un adevărat cabin crew, de la cunoașterea aeronavei, cunoștințe generale despre aviatie cât și first aid și multe altele, lucuri care in lumea aviației sunt indispensabile. Aceasta minunata familie a reușit sa ma modeleze atât de frumos, iar atunci când am ajuns in fata recrutorilor am știut exact ceea ce am de făcut, de spus și cum trebuie sa ma comport, lucru care i-au cucerit pe recrutori, iar după doar 2 luni de la terminarea cursului am ajuns sa fiu cabin crew la Laudamotion pentru baza din Viena. Universifly m-a ajutat sa îmi îndeplinesc visul intr-un timp atât de scurt și sa fie totul mai mult decât as fi putut visa.
Încă de data de 3 Octombrie 2019, viața mea s-a schimbat complet. Aceasta este ziua in care m-am alăturat companiei Laudamotion. A trebuit sa renunț la tot și sa ma mut in Viena, Austria, sa renunț la familia mea, la casa, la prieteni și sa ma alături unei noi vieți. Deși am făcut multe sacrificii, iar drumul a fost plin de peripeții și greutăți, nu pot sa spun decât ca acum sunt cea mai fericita din lume și îmi trăiesc visul in fiecare zi printre nori. De asemenea tin sa menționez ca sunt mezina familiei Laudamotion, ceea ce îmi da o mare satisfacție pentru ca la doar 18 ani fac ceea ce iubesc și îmi trăiesc visul. Nu contează vârsta, dorința trebuie să fie mai puternică decât orice ! Vă mulțumesc !

2020-01-08T18:43:14+00:00

Lasă un comentariu

Am citit și sunt de acord cu Termenii și Condițiile