Alexandra Talamini, la doar 18 ani, este stewardesă la compania Laudamotion, cu baza operațională la Viena

Alexandra Talamini, la doar 18 ani, este stewardesă la compania Laudamotion, cu baza operațională la Viena

Alexandra a venit la curs astă vară, imediat după examenul de Bacalaureat ….. acum este la compania de aviație Laudamotion.

Încă din liceu, eram mereu în căutare de noi pasiuni și vise, încercând să îmi descopăr vocația. Într-o zi, tatăl meu m-a luat cu el la aeroport, iar acolo am văzut o echipă de cabin crew mergând spre crew room. Erau atât de frumoase și de aranjate, iar prezența lor era observată de toată lumea. Aveau un zâmbet fermecător și ofereau o vibrație celor din jur. Sentimentul pe care l-am avut în acel moment, nu îl mai simțisem până atunci și am știut în acel moment că asta trebuie să fac, ăsta e visul meu, iar din acel moment am început să fac orice pentru ca acesta să devină realitate cât mai repede posibil.
Din acel moment, am început să mă informez despre tot ce înseamnă aviație și care este drumul pe care trebuie să îl parcurg, iar așa am dat de cea mai minunată școală de aviație -Universifly. Imediat după ce am terminat liceul, m-am și înscris la curs, iar ziua în care am aflat notele de la Bacalaureat, a fost și prima mea zi de curs, o zi de neuitat în care toate au funcționat perfect. Universifly nu este doar o școală de aviație, este o mare familie care te primește cu ea, te pregătește și te învață tot ceea ce ai nevoie, pentru a deveni cel mai bun cabin crew. Universifly a avut un rol important în cariera mea și mi-a deschis totodată o portiță spre lumea aviației. Ei nu doar m-au învățat tot ce ține de meseria de cabin crew, dar m-au și învățat să am mai multă încredere în mine, pentru că indiferent de vârstă, nimic nu e imposibil, iar dorința de a reuși trebuie să fie mai mare decât orice teamă de eșec.

Universifly te învață tot ceea ce ai nevoie pentru a deveni un adevărat cabin crew, de la cunoașterea aeronavei, cunoștințe generale despre aviație, cât și first aid și multe altele, lucuri care în lumea aviației sunt indispensabile. Această minunată familie a reușit să mă modeleze atât de frumos, iar atunci când am ajuns în fața recrutorilor am știut exact ceea ce am de făcut, de spus și cum trebuie să mă comport, lucruri care i-au cucerit pe recrutori, iar după doar 2 luni de la terminarea cursului, am ajuns să fiu cabin crew la Laudamotion, pentru baza din Viena. Universifly m-a ajutat să îmi îndeplinesc visul într-un timp atât de scurt și să fie totul mai mult decât aș fi putut visa.
Încă de la data de 3 Octombrie 2019, viața mea s-a schimbat complet. Aceasta este ziua în care m-am alăturat companiei Laudamotion. A trebuit să renunț la tot și să mă mut în Austria, la Viena, să renunț la familia mea, la casă, la prieteni și sa mă alătur unei noi vieți. Deși am făcut multe sacrificii, iar drumul a fost plin de peripeții și greutăți, nu pot să spun decât că acum sunt cea mai fericită din lume și îmi trăiesc visul în fiecare zi printre nori. De asemenea, țin să menționez că sunt mezina familiei Laudamotion, ceea ce îmi dă o mare satisfacție, pentru că la doar 18 ani fac ceea ce iubesc și îmi trăiesc visul. Nu contează vârsta, dorința trebuie să fie mai puternică decât orice ! Vă mulțumesc !

2020-02-19T17:10:03+00:00

Lasă un comentariu

Am citit și sunt de acord cu Termenii și Condițiile